Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Οι Άνθρωποι σου το Καλοκαίρι Φαίνονται*


 


Οι Άνθρωποι σου το Καλοκαίρι Φαίνονται*


Όσοι είναι Κοντά μας το Καλοκαίρι, αυτοί είναι και οι Δικοί μας Άνθρωποι.


Το Καλοκαίρι είναι πάντα μια Αποκαλυπτική Περίοδος Φωτός, μια Διονυσιακή και Απολλώνια Περίοδος, Διασπαστική και Απογυμνωμένη, μια Μοναχική Περίοδος
στην Ουσία της, όπου σαν Γυμνά Νεογέννητα
ανακαλύπτουμε τα όρια ανάμεσα σε μας και στον Κόσμο, Ποιος είμαι, Ποιοι είναι Δίπλα μου, που πάω, που στέκομαι, μέσα σε αυτήν την Γυμνή από Κουρτίνες και Προστατευτικά Πέπλα Εποχή.

Μια Εποχη από την Φύση της Μοναχική στην Πραγματικότητα, που πρέπει να Μηδενίσεις για να Ξαναρχίσεις το Φθινόπωρο, Εσυ Μονος με το Γυμνό σου Κορμί στην Μήτρα της Απόλυτης Ζέστης, η οποία σου δείχνει Πρακτικά ποιοι είναι Πραγματικά οι Οικείοι σου.

Με όσους Μοιράζεσαι το Καλοκαίρι Αυτοί είναι και οι Άνθρωποι σου. Όσοι δεν είναι κοντά σου το Καλοκαίρι, Όσοι σε Ξεχνάνε το Καλοκαίρι δεν είναι οι Άνθρωποι σου. Όσους ξεχνάς το Καλοκαιρι δεν ειναι οι Ανθρωποι σου. Σκέψου λοιπόν με ποιους έρχεσαι εύκολα κοντά στην Καθημερινότητα σου το Καλοκαίρι. Με ποιους θα πας για μπάνιο το Καλοκαίρι. Με ποιους θα Μοιραστείς τις Διακοπές σου. Αν δεν έχεις Μοιραστεί Ποτέ τις Διακοπές σου με κάποιους που νομίζεις πως είναι Φίλοι σου, μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις.

Το Καλοκαίρι μέσα στην Απόλυτη Γύμνια κι Έκθεση του, Αποκαλύπτει ποιος είναι ο Πυρήνας σου όταν όλα ξεμακραίνουν στην Παύση των Διακοπών* Όταν Όλα Μηδενίζουν* Γιατί αυτό Συμβαίνει Πάντα μέσα στο Καλοκαίρι, Μηδενίζεις, Απεκδύεσαι, Αφαιρείς, Μένεις Γυμνή, Γυμνός, Μεταφορικά και Κυριολεκτικά,
και μέσα σε Αυτήν την Γύμνια Βλέπεις τι Είναι αυτό που μένει τελικά*

Όταν όλα Αφαιρούνται, ποιοι είναι αυτοί που εξακολουθούν να υπάρχουν στην Ζωή σου*

~ Αριάνα*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου